Inloophuis De Kraanvogel organiseert diverse activiteiten voor mensen met kanker en hun naasten.

Workshop handbreien Houd je van breien? En wil je het eens van de beste leren?

Op 14 juni 2018 verzorgt breidocente Loret Karman bij Inloophuis De Kraanvogel een workshop handbreien. Een unieke kans om je breitechniek te verbreden. Veel ervaring is niet nodig: recht en averecht kunnen breien is al genoeg.

Loret Karman is medeoprichtster van De Amsterdamse Steek. Op inspirerende wijze laat zij beginners en gevorderden kennismaken met het ambacht handbreien. Je krijgt een mooi pakketje met handgeverfde wol. En dan ga je aan de slag!

De workshop wordt tweemaal gegeven: van 11:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur. Plezier en ontspanning staan voorop. Gasten van De Kraanvogel kunnen deelnemen tegen een speciaal kortingstarief: €5,00, inclusief materialenpakket, patroon en koffie of thee met iets lekkers. Wie wil kan aansluitend lunchen voor €2,50. Er is plaats voor 12 deelnemers, dus pak je breipennen en wees er snel bij!

Zin om samen met lotgenoten te breien?

Meld je dan aan via de mail: info@dekraanvogel.org. Vermeld welk tijdstip je voorkeur heeft. Voor aanmelding of meer informatie over de workshop of het inloophuis kun je ook bellen: van dinsdag tot en met donderdag tussen 9:00 en 15:30 uur, (020) 362 9686. Het Inloophuis is gelegen aan het Robert Kochplantsoen 19 te Amsterdam. Graag tot ziens!