Inloop

De Kraanvogel, het eerste inloophuis in Amsterdam

De Kraanvogel is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten. Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt of iemand in je nabije omgeving kanker heeft, krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. De Kraanvogel is een plek waar je lotgenoten kunt ontmoeten, waar je kunt ontspannen, delen en je thuis voelen. Je kunt er terecht als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft of daaraan is overleden.

We bieden je een luisterend oor, maar je kunt bij ons ook gewoon koffie komen drinken. We organiseren tevens activiteiten waar je deel aan kunt nemen. Loop gerust binnen en vertel ons aan welke ondersteuning je behoefte hebt, of en hoe we je kunnen helpen die behoefte te ontdekken.

Inloophuis De Kraanvogel

Je kunt bij De Kraanvogel zonder afspraak binnenlopen. Je wordt er ontvangen door een van de gastvrouwen of gastheren, aan wie je onder het genot van een kopje koffie of thee je verhaal kunt vertellen.
Ook kun je in contact komen met mensen die in een vergelijkbare situatie als jij verkeren.
Je bent ook welkom om juist even niet met de ziekte bezig te zijn en energie op te doen door deel te nemen aan een van onze activiteiten.
Jij bepaalt waar je behoefte aan hebt.

                              

Wanneer zijn we open?

Inloophuis De Kraanvogel is twee dagen per week open voor inloop: op dinsdag 12.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom en kan binnenlopen. Er is koffie en thee. Wij lunchen om 13 uur, voor een bijdrage van €2,- kan je aanschuiven.

Daarnaast organiseren wij verschillende activiteiten, ook op andere dagen.

                                      Inloophuis De Kraanvogel

Inloophuis voor wie leeft met kanker