Wil jij ons team komen versterken als:
Gastvrouw of gastheer
Fondsenwerver
Administratief ondersteuner

Als vrijwilliger ben je één of meerdere dagdelen per week beschikbaar. Je vindt het fijn om samen te werken met collega’s, maar je kunt ook goed alleen werken.

Wat zijn wij?
Een fijn inloophuis waar we mensen ontvangen die getroffen zijn door kanker, hun naasten of nabestaanden. Naast een luisterend oor bieden we gerichte activiteiten.

Wat bieden wij jou (vrijwilliger)?
Wij bieden je een prettige werkomgeving waar je belangrijk en gevarieerd werk doet. Je bent tijdens het werk WA en tegen ongevallen verzekerd. Omdat je veel komt brengen, verzorgen wij naast de basistraining, scholing, thema-avonden, besprekingen en ondersteuning.

Als gastvrouw/-heer heet je onze gasten een warm en onvoorwaardelijk welkom. Je biedt een luisterend oor en stelt de gast en zijn of haar wensen centraal en staat stevig in je schoenen. Met het team zorgen we voor een prettige omgeving waarin veiligheid voorop staat. Je loopt eerst een tijdje mee om te ervaren of deze functie bij je past en volgt aansluitend een basistraining.
Je zorgt voor een kopje koffie of thee en verwijst naar onze diverse activiteiten of wanneer nodig naar hulp buiten het inloophuis. Je brengt in kaart waar nog meer behoefte aan is en bespreekt dit met de coördinatoren. Ook kleine huishoudelijke en administratieve werkzaamheden behoren tot je taken. Je draagt samen met je collega’s zorg voor het inwerken van nieuwe vrijwilligers.

Als fondsenwerver zie je het als jouw taak en uitdaging, om de kraanvogel financieel sterk te houden. Je hebt oog voor nieuwe initiatieven die daaraan bijdragen.

Als administratief ondersteuner, verwerk je gegevens van gasten, zorgt je dat de inkomsten en uitgaven worden bijgehouden en zorg je voor goede documentatie. Je biedt ondersteuning bij het organiseren van evenementen en denkt mee over de administratieve processen.

Belangrijk als je wilt solliciteren:

Wij zien je sollicitatie met veel nieuwsgierigheid tegemoet als je minimaal 1 dagdeel per week vrijwillig, maar niet vrijblijvend inzetbaar bent, voor één (of meerdere) van de bovenstaande functies.

Solliciteren: Je kunt je Cv met een korte motivatie sturen t.a.v .Gitta Bessem of Monique van Poeteren.

Mailen naar: info@dekraanvogel.org

Sturen naar: Stichting De Kraanvogel, Robert Kochplantsoen 19. 1097 GG Amsterdam

 

Voor vragen: Wij zijn telefonisch bereikbaar op (020) 362 96 86 op dinsdag en donderdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 14.00 uur. Bij afwezigheid te bereiken op (06) 48362873 (is doorgeschakeld).